14 feb 2010, 22:21

У дома 

  Poesía
610 0 3

Искам вкъщи да се прибера,

уморена от живота и деня, 

усмивка топла да ме сгрее,

да не съм сама.

Ръце едни да ме погалят,

и нежно сгушил се в моята коса,

устни да прошепнат 

"как хубаво е да си у дома".

Искам омърсена, прашна, грешна,

да прекрачвам прага на дома - той да ме приема, 

като единствена своя на света.

Искам да мога вкъщи да се прибера,

дом да бъде, не килия и не сама.

© Нана Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??