Тя тичаше по мократа алея
и после влезе в дивната гора.
Задъхано от страх, сърцето ù немее
от приближаващите стъпки под дъжда.
Обърна се, видя го, пак побягна,
"къде ли да се скрия" мислеше си тя,
но ето, той догони я и хвана,
притисна я към свойте рамена.
Ръцете му държаха здраво
и даже я целуна след това,
а тя извърна си главата вляво,
но съпротивата и не успя.
Принудена да се целува с него,
разголи бавно нежната си гръд
и в този страх и страст без екот
дори погали мъжката му плът.
Хареса ù, отпусна се и стана друга,
усети пулса му забързан как тупти,
това събуди в нея звярът блуден
и зъби в шията му тя заби
и смучеше с налада до несвяст.
Последната му капка кръв щом бе изпита,
доволно тя изтри устата си с ръка,
почувства се по-нова, по-честита.
Трупът се свлече в мократа трева,
безжизнен, ням, но с поглед питащ,
а силуета на убийцата се сля с нощта,
сред отговорите каква е всъщност.
© Даниел Стоянов Todos los derechos reservados