Нуждая се от прераждане...
Убий ме, за да ме излекуваш.
Убий ме, за да ме накараш
да се усетя, че живея.
Преди изпитвах нещо -
болка или отчаяние,
но все още беше нещо.
А сега няма какво да
ми припомня, че съм живяла
като истински човек.
Няма какво да ме кара
да се будя от студен страх обладана.
Нуждая се от ново начало.
Убий ме, за да ме опровергаеш.
Убий ме... За да живея
Убий ме!!!
© Георгина Георгиева Todos los derechos reservados