Като бавна, но сигурна отрова ме убиваш -
всичко ми даваш - всичко ми взимаш!
Да плача, че не си в живота ми,
или че ме забравяш -
от кое повече боли -
и пред двете избирам смърта, разбери!
© Виолета Веселинова - Ил Todos los derechos reservados