В бедната българска страна
как да се реализира млада жена?
Ако завършила е педагогика
по простата логика
учителка ще стане тя,
и на първия учебен ден - цветя.
Но заплатата ù ще е нищожна.
Виж, би била по-заможна,
ако стане на любовта жрица.
Тука има повече парица.
За да няма подобна дилема -
решете ù проблема,
като промените цялата система.
© Георги Todos los derechos reservados