Сълзите ми - нестихващ водопад.
Поглъща полудялата стихия
останали спомени, а моят свят,
на хиляди парчета се разбива.
В сърцето се пробойните множат.
Боли! О, рани нечовешки...
От рая вкусих, днес е само ад:
удавница в сълзи и... още нещо.
.........посветено.... на ... П.Т. ...с цялата ми любов... и разкаяние...
© ПЕТЯ ГРИГОРОВА Todos los derechos reservados