В очите най-красиви на света.
Винаги, когато ме погледнат, давя се в тях.
Но пояс аз не искам.
Искам да умра в тез очи прекрасни.
И за тях да бъда цар.
Искам винаги за теб.
Аз да бъда твоят цар.
© Драгомир Костадинов Todos los derechos reservados