Свърших, беше ми приятно,
топъл допир по сетивата...
издигащ ме до невероятно
харизматично място в душата.
*
Трепетно допрени силуети
акордите в ляво пулсират...
нежно длани в длани поети
целувка в края, ноти замират.
*
Опияняващо чувство, омая
без прегради, грим и маски,
избор за двама към безкрая
чертаещ път в цветни краски.
*
( * - а )
25.08.2008г
(цикъл "Галещо перо")
© Анета Саманлиева Todos los derechos reservados
А още колко много подобни неща носещи приятни чувства има в света...
Поздрав и усмивка за вас.