Угаснали надежди
Гледам какво си младо хубаво булче чудесно!
Чедо, а дано пък и да си честно!!!
Това ме притеснява едничко само.
Ех, дано, дано - ама надали, мамо!
Групов секс
При груповия секс има една опасност
според мен.
Да те пропуснат в навалицата
и да не бъдеш "уважен"!!!
© Ганчо Пенев Todos los derechos reservados