Ужасната любов
Любов неописуема
изникна между нас!
Любов невиждана!
Зрънцета любов в душата ти посях!
И се молех те да пораснат,
да станат по-силни!
Те бяха толкова закрилни!
Закрилях ги сама,
а те прорязаха моята душа!
Бяха толкова заострени,
от теб към зло настройвани!
Свещта на омразата ми пламна.
Цялата любов изгасна!
Обичах те - най-ужасното нещо, което направих!
Желаех те, исках те и те забравих!
© Памел Todos los derechos reservados