24 jul 2012, 13:10

Уличница 

  Poesía
511 0 2

Уличница

 

 

"Мразя те!" - ехтеше гласът му в тишината.

"Мразя те, ти, малка уличница зла!

Не вярваш в любовта,

но раздаваш тялото си без капка срам!

Голота!

Мразя те! Не искам да те виждам!"

 

Останала сама, тя сви се в ъгъла

и мълчаливо пророни мъничка сълза.

Защо всички мъже бяха еднакви?

Обичат тялото, но не и душата ти.

Как да повярваш в любовта?!

 

Омразата му я съсипа -

в пепел нощният вятър я разсипа.

© Яна Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??