Улици
По улиците тихи
ходя вечер,
прелиствам спомени
потайни, скрити,
не помня откога
градът не е приличал
със тези лампи
на запален факел.
Този тротоар
е тъй самотен,
няма хора, няма птици,
самотни локви
и Луната се оглежда
в зениците ми със надежда.
...
Пътят ми се свършва
и разходката приключи,
някой зад гърба ми се обръща...
поглеждам...
хиляди самотни светофари.
(2009)
© Триб Трибс Todos los derechos reservados