Улових ли мига
Къде да погледна?
В мъдростта на самотата си...
Да открия невидимото.
Успях ли да обикна някой.
Гласа му... Миризмата...
Ръцете му, търсещи съвършенство...
Успях ли да спечеля,
колкото недоверие,
толкова и възхита...
Успях ли да докосна някого
с моята усмивчица,
пълна с безмерна тъга...
Улових ли мига...
В който да отнема мълчанието
на нечие тяло...
Улових ли... Мига.
© Дани Todos los derechos reservados