Душете ни са слепи,
умира любовта…
Без правила, без думи
погубва я нощта.
Изгубили надежда
за нас да я спасим,
как искаме със нея
отново да летим…
И ангели безкрили
във тъмни небеса,
угасваме самотни
без чувства и душа…
Като въздишка лека
се ражда пак деня,
но любовта я няма
във нашите сърца.
Мария Мустакерска
© Maria Mustakerska Todos los derechos reservados