6 oct 2010, 12:39

Умирам 

  Poesía » De amor
884 0 5

                      Умирам

 

Умерам в твоите ръце,

жадувам за твоите очи,

грешна съм, признавам,

но обичам твоя страстен поглед.

 

Треперех от любовта,

с която ме дарявяше,

ти беше моята мечта,

моят идеал, сега те няма.

 

Ти пожела така, дано не съжаляваш,

проклинам те да се мразиш

всеки ден, щом се събудиш.

 

Проклинам те да постъпят с теб така,

както с мен направи ти,

ако трябва да те мразя, за да те забравя,

ще го направя.

 

Аз умирам без теб,

                                 умри и ТИ!!!

 

© Миглена Маринова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??