Намразих всички понеделници накуп.
(защото в понеделник изтрезнявам)
Лъжите на неделята са клуп,
ни много стегнат, нито много хлабав.
Намразих всички понеделници накуп.
(защото в понеделник късам връзки)
Промяната – предвестница на бунт
е само мисъл. И пристига късно...
Намразих всички понеделници накуп.
(защото в понеделник губя мярка)
Посока ли е свития юмрук?
И докога от себе си ще бягам?
Намразих всички понеделници накуп.
(причини много - по една за ден)
Че дяволът си тръгва много трудно
щом понеделнишки вселил се е у мен…
Заблуда е, че краят е в неделя…
(защото понеделник е проклятие)
На седем дни, веднъж по мене стреля.
Умирам всеки понеделник, но за кратко.
© Дочка Василева Todos los derechos reservados
Поздравления!