Умен е Санди
и много дресиран е.
Знае команди
за тръгване, спиране.
Без да го стискам
ляга и става.
Щом му поискам -
лапа ми дава.
Топката хваща
и ходи във крак.
Само не схваща,
че е... котарак!
© Cucurbita Maxima Todos los derechos reservados