Като река,
която сънува морето,
все препускаш натам,
където те тегли сърцето,
припламват звезди
в любими очи,
рисуваш със думи
непребродени друми,
летиш над поля и гори,
възседнал ураган от мечти...
А когато уморен
склопиш очи някой ден,
звезден ще светиш
на друга река,
поела по пътя
към свойто море
да намери
пристан и тя
за уморено сърце...
© П Антонова Todos los derechos reservados
Надежда, вяра, любов - са в генетичния ни код!
Благодаря ви!