Уморих се да чакам
с усмивка да ме посрещаш.
Уморих се да чакам
за едно обичам те прошепнато.
Уморих се да чакам,
да бъдеш до мен, с устни да попиваш сълзите ми.
Уморих се да чакам,
прокълнати са дните ми.
Нима не разбираш?
Уморих се да чакам.
Тръгвам си!
Уморих се да чакам,
но пак съм тук - Закъсняваш за срещата ни!
Уморих се да чакам,
уморих се да бъда...
но заради тебе тук съм изправена
и чакам на кръстопътя
уморена, изоставена...
© Йоана Todos los derechos reservados