Няма повече да сънувам гларуси
да летят със моята душа.
Няма повече да търся причината
защо дишам самота.
Няма повече да живея в главата си,
сама в солипсистичния си свят.
Няма повече да режа крилата си
новоизрасли, готови да полетят.
Няма повече да гоня щастието,
а да бягам от него далеч.
Няма повече да мечтая за неща,
които могат да ме наранят.
Няма повече да пускам студа
да скове мойта душа.
Няма повече да се страхувам,
че мога вечно да бъда сама.
Няма да бъда мъртва птица,
с премазани на асфалта крила
от горди, завистливи не-човеци,
които не могат да летят.
Няма повече никога
да рисувам глупави сърчица...
И ако животът ми е ирония,
тогава ще се смея, смея, смея...
© Сюзън Смърт Todos los derechos reservados
Пиши както го виждаш и чувстваш. Който трябва ще го разбере. Който иска, също. Хареса ми автентичното оформление.
Поздрав!