Дадоха на Уорлик орден "Стара планина".
Туй го прави президентът ни развалина.
Тъй нареди му банкянският крал.
Как се осмелява да дава на тоя медал?
Тъй е като ценности нямаме.
Толкова ли ни е приятно мъчителите си да възхваляваме?
Президентът ни е вода, той дори не е и мек.
Тъй е като ценим свободата по-малко от шпек.
Говоря ви за рекламата на салама "Санчо".
Народе, управлява те бай Ганчо!
© Георги Todos los derechos reservados