Всички ме упрекват,
че шефът все е ,,вънка".
Безкрайно ми намекват:
,,Пич, пак си във издънка!
Ти що народ нахвали,
а шефа го забрави,
отрупай го с похвали,
знаеш как се прави!"
На тези ,,контрагенти"
внезапно бих отвърнал:
,,На ада сте агенти,
от вас май бих повърнал!".
Не съм забравил шефа
какво за мен е сторил,
как правил ми е кефа,
сто порти ми отворил.
Но, я го оставете,
човекът туй не кльопа!
По-готини бъдете,
все пак сме във Европа!
© Георги Янков Todos los derechos reservados