Уроци по сценично майсторство
Антракт
......................................................................
Ще сгрееш ли вода за да направиш чай
за думите, които ни събират и разделят?
Неделя е. Ухае на топящ се сняг
крайпътната алея, а в потъмнялото
сребро на облачния кичур
се гуши, като птиче във гнездо,
усещането, че безкрайно се обичаме.
© Лина - Светлана Караколева Todos los derechos reservados
Харесах!