Уроци по сценично майсторство
Истина
.......................................................................
кажи ми как се преживява студ чиито очертания
изместват спомените ми за ласките на топлината
без тях ще се превърна много скоро в някой друг
кажи - кого ще разпознаят по сърцето и делата
напролет птиците и техните надежди за родина
след дългото пътуване навярно ще заварят (само) кал
а хората и къщите, които търсят - няма да ги има
© Лина - Светлана Караколева Todos los derechos reservados
благодаря ти, Светлана..