Уроци по сценично майсторство
Опит
.....................................................................
далече съм-налага се да пиша
гласът ми дращи сякаш тебешир
листа по който думите самотни ще въздишат
и само Господ, който вече се е смял
със бащинска любов на малките ни крачки
ще слуша за да чуе колко капчици любов
ще се родят за да проблеснат и да капнат
и някой ден-повярвай ми от тях ще разбереш
какво е да създаваш за да раздадеш
© Лина - Светлана Караколева Todos los derechos reservados