Уроци по сценично майсторство
Отношения
..........................................................
Какво и да кажа, ще е късно.
Нощта надникна в прозаичната ми криза.
Помогна ми, споделяйки си с мен
на огорчението делничната риза.
А мислех, че не знае що е светлина.
Оказа се, че мрака не познавам.
Живяла съм с вселенската лъжа,
че “имам” означава “притежавам”.
© Лина - Светлана Караколева Todos los derechos reservados