Уроци по сценично майсторство -
Преди и след
……………………………………………………………............
В свободата на неизбежната
публицистична интимност
доста стъпки покварихме
и не винаги
случихме на взаимност.
Има ни-няма ни… Дъвчем хляба,
осмисляйки го с еднаквите си въпроси
и понякога с междуметия се отдръпваме
от острите ръбове на живота
(те попитаха ли: “какво си?”)
Спорим с раните,
(точно) както се спори с комети.
Пожелаваме си… знаеш какво,
и когато се срещнем и с него
се усмихваме… Има защо!
© Лина - Светлана Караколева Todos los derechos reservados