Уроци по сценично майсторство
Увертюра
..........................................................
Не се изгубвай в чужди многоточия -
глаголни времена капчукат в изгрева -
събуждат птиците живота с песента
и в думичката хлебец търсим Истина.
Тук истината е, че всеки мисли се за сам
и в мозъчната му хралупа слънчице не светва,
освен ако не пожелае в буквички да събере
най-важната за всички думичка - Надежда.
© Лина - Светлана Караколева Todos los derechos reservados
мила Светлана, хубава идея и изпълнение..
поздравявам те..