Аз съм онази среднощната,
грешната, лошата, другата...
Тази със име Онази,
на ветровете съпругата.
Аз съм страстта му, леглото му,
необузданият порив,
бягството от рутината,
за самотата му покрив.
Аз съм Онази - най-негова,
сладка любов - ненаситност!
Ти обаче си вечната,
дъщеря ви на тебе прилича.
© Пламена Троева Todos los derechos reservados