Obra no adecuada para menores de 18 años
В пропитото от толкова ласки легло,
отново в прегръдките ти падам, приласкана,
да пия наслада от устните ти пак получих покана.
Докосвам всяка извивка на горещото ти,
тръпнещо в омая тяло,
жадно те придърпвам, за да те усетя
по-силно в мен
и пропадам в безкрая.
И напук на всичките поети
сред огъня от твоя плам
сред страстта, горяща в този блян
от две пламтящи в докосване длани,
в туптящите мигове, когато плът в плът изгаря,
напук на всеки творец,
който е дръзнал да вярва, че може
с думи да го опише,
напук на всички тях
създаваме сега
най-желаната история за греха.
© Аз Todos los derechos reservados
Сетих се, имаше навремето един полски филм "История на греха", май, на Анджей Вайда...
"Човек трябва да прави история или да стане дух!" Антонио Грамши