Усещам всяка твоя мисъл
Усещам всяка твоя мисъл,
когато близо си до мен.
Не зная кой така ме е орисал.
Проклятие ли е или пък дар благословен.
Не трябва да те питам, за да зная
какво в душата си таиш.
Намеря ли в очите ти безкрая,
разбирам щaстие ли е или тъжиш.
Където и да се намираш, зная,
че жив е в тебе старият копнеж,
че ще ни свързва даже и след края
и никога не ще ме предадеш.
2007 год.
гр. Айтос
© Марин Петков Todos los derechos reservados