Вечерта е блага, блага,
на захарче прилича.
На прозореца ми лястовици
свиват си гнездо.
Децата им ще пеят, пеят,
прозореца ще цапат,
ще си отиват,
напролет ще се връщат,
живот ще носят.
Вечерта е блага, блага...
На захарче прилича.
© Мая Тинчева Todos los derechos reservados