Тънки струни. Капчици тъга.
Скрити думи. Отронени едва.
Бягам в нищото - ти поиска така.
Между тайни и истини - аз се лутам сега.
И сълзи не намирам. Тихо да ме спасят.
Сърцето си в камък превърна. Има толкова студ.
Твоето име не спирам да шепна -
аз защо всеки път?...
© Сиана Петкова Todos los derechos reservados