Усещане
Усещаш ли нежния допир
на лунния лъч във нощта?
Усещаш ли вятър гальовен,
преминал край теб в тишина?...
Усещаш ли морския въздух
на придошлата до тебе вълна?
Усещаш ли пак аромата ù влюбен
във свежата утрин на чаша кафе?
Усещаш ли, имаш ли усет?
Аз вече нямам за тебе сърце...
© Валентина Todos los derechos reservados