Усещане за ненасищане
и дъжд от падащи звезди -
и аз, и ти,
и нощ, и тихо,
и страст, и страх -
шум на вълни.
Усещане за ненасищане
в до болка вплетени ръце -
и блян, и свян,
и стон, и музика,
и аз, и ти -
морето спи.
Усещане за ненасищане
в забързан пълнолунен пулс
и устни впити, погледи синеещи,
копнеж и зов...
лятна нощ.
© Пламена Троева Todos los derechos reservados