29 jun 2006, 11:28

Усещане за обич 

  Poesía
777 0 15
Как хубаво е да ме галиш,
да пърхам със криле на пеперуда!
Със устни нежни да целуваш,
докосвайки едва, да ме обичаш!
Дори камбаните да онемеят
от тихото очакване за обич,
които после да прелеят
със звън в душите ни копнежни!
Как нежно е да се докосват
очите, устните, ръцете
с обич да чертаят желания
по моето тяло!
По твоето да се изгубя сляпа,
и всички ъгли да обходя,
когато стигна твоята сила
от обич тихо да притихна!
Да зазвъня, като звънника,
която златна и узряла
под твоите лъчи от обич
за обич в огнено преляла!

© Евгения Тодорова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??