16 oct 2009, 22:15

Усещане за повече 

  Poesía
580 0 7

Само под тъжното дърво вали? -

Защо?

Ами дъждът вече спря.

А дърветата плачат ли?...

© Георги Колев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??