В живота си, е важно да усетиш
чии обятия лекуват ти душата...
чии очи с радост те изпълват
и кой с устни попива ти сълзата.
Със изгреви и залези препълнен
животът те раздипля непрестанно.
С присъствие, любов, сърдечност
делиш си времето безславно.
Но той завинаги ще помни
един единствен миг със теб
Как с прилива решил е да целуне
момичето превзело му сърце.
Само дъх, а споменът до гроб!
Животът пренарежда си нивата.
Вървим си трудния и земен път
скътали най-топли спомени в душата.
© Валя Сотирова Todos los derechos reservados