Боли ме гърлото
от премълчани думи,
страх ме беше
да ги кажа...
Сега едреят
помежду ни -
въпросителна
ужасна, важна...
Дали и докога,
и колко?
А всъщност -
има ли значение?
Още една обиколка
около
абсурдно съмнение.
Спри да питаш!
Затвори очи
и почувствай...
Искам ден почивка поне.
Да усетиш е...
изкуство!
Или обичаш, или не!
© Елена Todos los derechos reservados
с обич, Елена...или обичаш...или не...!