* * *
Усмихнато събуждане.
На прозореца - лалета.
Жълти и червени.
Слънцето
оранжево наднича през тях
и
гъделичка миглите ти.
Усетил погледа ми,
се усмихваш...
Поглеждаш ме...
... И ме няма...
© Надежда Маринова Todos los derechos reservados
Поздрав!