8 ago 2013, 17:46  

Усмивка 

  Poesía » Filosófica
392 0 7

УСМИВКА

 

Вървиш си по пътя –

известен е

и гледаш в нозе си –

ежедневие,

подминаваш околните –

недоверие,

лицето ти каменно –

безвремие.

 

И в миг, усмивка срещаш -

стряскаща,

две очи засмени –

сгряващо,

лице от доброта –

сияещо,

и усещаш, че живееш –

по усмивката.

© Лордли Милордов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??