Както след всяка буря, слънцето ни се усмихва.
Както след всяка нощ, разцъфва светъл ден.
Така душата в пепел винаги възкръсва,
живота пак е свеж и прероден.
С усмивка нека дните си да срещнем,
защото всеки мрак изпълва се със светлина
и нека по-безгрижно да поемем
към своята усмихната мечта.
© Петя Борисова Todos los derechos reservados
Усмивка