Усмивка ще дам
и когато имам и когато нямам!
Усмивки безброй и с тръпчинки, и без;
и звучни, и тихи; и смели, и плахи!
Нежни или дори безскрупулно нагли!
Сиви и жълти...
От радост, дори от мъката несвършваща.
Когато е смешно или просто глупаво.
Когато съм в настроение и когато вали
(в душата ми!)
За да накарам друг да се смее
или да му се присмея...
Щом плача от щастие или без причина!
В края или в началото... Най-вече посредата!
Насън и наяве.
В замислено състояние или в пълно съзнание!
Когато ми е тежко и когато летя...
Когато ме обидят; когато мълча!
Когато усещам ухание на пролетни цветя
или стоя под дърво през есента...
От безразличие или поради лични причини!
За приятели и предатели!!!
А за Теб - широка :) с много зъби :D !!!
© Николина Todos los derechos reservados