Никога не ще забравя
твоята усмивка...
твоите кафяви
изгарящи очи
и онзи поглед, който
завинаги ме плени...
Усмивката, неслизаща
от твоето лице...
тази усмивка, достигнала
дълбоко в моето сърце...
усмивка, караща ме
постоянно да плача..
Усмивката от моето
лице изчезна...
сълзите я замениха...
Усмивката изкуствена
е сега...но твоята
усмивка заинаги
ще е запечатена в
моята душа!
© ДаяНчеТооо Todos los derechos reservados