Усмихвам се, чезне тъга.
Слънчеви лъчи топлят мен.
Във въздуха се появи дъга,
аз съм весел и успокоен.
И след най-страшната буря даже
идва светлина, идва мир.
Бог Исус ще се покаже
усмихнат в небесната шир.
© Георги Todos los derechos reservados