Тръгнаха и по трасетата
на сересетата,
като по магистралите ни недостроени,
скандалите
на ченгетата.
С информациите си изтичащи,
досущ на тях заприличаха.
Всеки скандал застига, едва дишащ,
недовършения предишен.
© Вълчо Шукерски Todos los derechos reservados