Очите най-прекрасни на света
сгряват ми сърцето и душата.
Най-вкусните устни подслаждат
мойте устни, даряват ми живота.
Ръцете, нежни като коприна,
възбуждат в мен страстта. Душицата ти мила в моята се ражда.
Живот на следваща дарява.
© Драгомир Костадинов Todos los derechos reservados