Знам, че харесва ти тази игра,
но мисля, че достатъчно с мен се подигра.
Не искам вече всяка нощ да плача
и като черна врана до зори да грача.
Хора срещам - най-различни,
но за мен всички те са безразлични.
Само теб аз търся в хиляди очи,
но кръвта в тялото ми като буен водопад бучи.
При мисълта, че ще те видя,
кожата ми настръхва.
И само устремът към теб
отново сила в мене вдъхва.
© Теодора Делиева Todos los derechos reservados