20 dic 2008, 21:48

Утеха 

  Poesía
463 0 4
 

Аз зная, че не го съзнаваш,

но знам, че мога да те утеша.

 

И чудо мога да направя -

с целувки болката да спра.

 

Аз знам, но ти не искаш и да знаеш,

самотно в ъгъла стоиш.

 

За грешки минали се каеш,

безмълвно болката търпиш.

 

А исках аз да те предпазя.

Чрез мислите си да те съхраня

 

от хорската безсмислена омраза,

заслонът твой да бъда във дъжда.

© Галина Матева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??