УТЕХА
Люлеят край нас сенките дървета.
И ни замерват с топчета липи.
Дечица гонят вятър с колелeта.
Нощта мина. На нас нe ни се спи.
Градинска пейка е нашата вселена,
Отхапваме от ябълката на греха.
Гладни гълъби кълват от любовта ни.
В устните си търсим последната троха!
© Мимо Николов Todos los derechos reservados
Здравей и БЪДИ !!!